2010-08-22 | 22:54:57

Update from bed

LYSTRING! Felicia, hur dum är inte du när du signar ditt inlägg med F? De kan likagärna vara Frida. Tänk lite nu va! Hehee..

Nej men imorgon gänget, tänkte jag och Felicia spana in ambassaden och ställa lite frågor osv. Dom som vill och kan, call me så gör vi de tillsammans! Puss och godnatt /S
2010-08-17 | 12:00:01

Lägenheten är bokad!

Jag tog intiativet och bokade lägenheten. Vi kan inte hitta så mycket bättre till så billigt pris. Som sagt det kommer vara våran ståpunkt i thailand men sen kommer vi också åka ut på öarna men vi har kvar lägenheten! Kommer bli så jävla bra. Nästa vecka ska jag tvinga med mig tjejerna till ambassaden, tjejer måndag eller tisdag kan ni ju räkna med!!

Weiii snart thaiii! / F
2010-08-16 | 20:37:46

Snart så.

Nu har det inte skrivits på ett tag här. Sen efter sprutorna har det inte hänt så mycket mer Thailands saker faktiskt. Däremot ska vi planera in ett "thai-möte" snart. Jag, Fillan och Soffan har även lagt intresseanmälan på en lägenhet i Patong (?) som vi då ska hyra i 15 veckor. Det börjar även bli lite bråttom att skicka in CV till Grabbarna Grus och visum. Måste fixas!!! Hursomhelst kommer vi antagligen inte att bo i lägenheten under alla 15 veckorna utan mer ha den som en fast punkt att ha våra saker på och sedan göra utflykter utifrån det. Fick ett sådant sjukt bra pris så detta kan inte bli annat är toppen! Nu är det dags att värma upp levern inför 4 månaders festande igen. Besos! /
C

Lägenheten
2010-08-12 | 10:06:30

5 punkter att tänka på

Hej på er!
Nu kände jag lite att det var dags igen att uppdatera. Sitter på jobbet som vanligt och tittade runt på lite bungalows som vi kan bo på under nyår på koh phangan. hittade då en väldigt bra sida med lite info om vad man ska tänka på. Tycker att det är VÄLDIGT viktigt att tjejerna läser igenom detta.

1. Använd ett par ordentliga sandaler eller skor så att du inte förstör semestern genom att trampa på en trasig flaska eller annat glas.
2. Bada inte berusad om vågorna är höga.
3. Acceptera ej drycker eller mat från folk du inte känner. Även om det är ovanligt har det inträffat att människor har blivit drogade.
4. Förvara dina värdesaker på ett tryggt ställe. Tjuvar har uppenbara födelar i denna enorma folkmängd där många dessutom är berusade.
5. Dessbättre är den absoluta majoriteten människor generellt glada och trevliga på detta jättearrangemang, så med tanke på antalet människor är antalet bråk väldigt få. Om någon, mot förmodan, uppträder otrevligt är det bara att gå därifrån, eller i allvarliga fall uppmärksamma personal, vakter eller polis.

WORD.
/Frida
2010-08-10 | 19:53:40

Även jag vaccinerade mig!

Men gick in först som tur var. Jag hade bara tagit hepatit A sprutan så tänkte att det var lika bra att ta B också men dom proppa även på mig nån annan så tog 2 sprutor idag och B sprutan gjorde fan i mig ont...

Innan vi mötte upp Carro, Linn och Therese var vi på gärdet och akademikliniken... Jag ska nämnligen göra silikonbröst så var där för att träffa en sköterska och en kirurg. Den 9 september smäller det, wooho! SÅ jävla taggad. Har även gjort Sofie galet taggad.

Nu har jag en spruta kvar att ta, påfyllning av hepatit B. Sen äre bara visum som måste fixas sen är det bara att åka. Men det är massa praktiska saker som måste fixas. Carro hade dock hittat en skit bra lägenhet idag som vi kanske ska hyra.

Puss så länge / Felicia
2010-08-10 | 12:26:41

Ett steg närmare...

Så... Idag är det dags för den omtalade sprutan.
Jag, Therese och Linn blir offren då resten redan är färdiga med alla 3 doser.
Måste erkänna att jag är lite nervös, den ska tydligen göra jätteont och jag antar att armen kommer vara livlös ungefär hela kvällen. Snart blir allting lite mer verkligt. Kan knappt förstå att vi ska åka.
4 månader är en bra lång tid. Hoppas att alla vänner och kära kommer och hälsar på oss när det väl är dags! Sofie och Fillan ska även de förbereda sig inför resan idag, men det får de berätta mer om sen. Nu är det 119 dagar kvar tills vi sitter på planet!

Dags för frukost och göra sig redo.
/C
2010-08-10 | 12:26:17

Det börjar kännas i magen!

Det börjar äntligen närma sig på riktigt! Att Sofie startade upp den här bloggen åt oss fick mig att inse att det inte alls är långt kvar... Det är mycket som måste fixas nu innan vi drar men vi skjuter bara på det, dåliga som vi är. Men som Sofie skrev tidigare så måste vi fixa visum NU!

Har varit i Thailand 3 gånger tidigare men det här kommer bli en helt annan slags resa, och det är väl inte så konstigt med tanke på att vi kommer vara borta nästan 4 månader. Kommer lägga upp bilder från mina tidigare vistelser i Thailand och berätta massa roliga saker om detta älskade land.

Nu måste jag skynda mig men skriver snart igen! / Felicia 
2010-08-09 | 14:26:15

Vackra Thailand

 

(Tryck på bilderna för större)

De här är bara två bilder från förra gången jag var där. Thailand kan vara ett av de bästa landen och jag längtar så otroligt mycket! Satt precis och räknade på dagarna, om jag inte missat totalt så är det ca 120 dagar tills jag, Carro och Fillan sitter på planet. Då har Frida, Limpan och Therry redan varit där i en hel vecka!

De börjar bli dags att fixa Visum, så gänget, kan vi planera någon dag som alla kan? Annars får vi inte stanna längre än 30 dagar! Och ni som inte har vaccinerat er än måste fan skynda på! /Soffan 
2010-08-09 | 13:48:20

första uppdateringen! wopa

Yesss då kör vi! äntligen har soffan tagit sig tiden och fixat till bloggen och eftersom att jag har så fruktansvärt tråkigt så passar det ju perfekt just nu! Sitter på jobbet och har precis haft lunch och har just nu hamnat i grov matkoma..

Nej thailands blogg var det ju! Ja det jag kan säga om thailand just nu är att jag längtar fruktansvärt mycket. Sitter och tittar ut över stora essingen och ser en jävla massa mörka moln. vill ju bara ligga på playan och steka. 4 månader kvar!! och fyra månader som jag ska tillbringa här och titta ut ur fönstret och bara drömma bort....

/Frida

2010-08-09 | 13:01:47

Welcome

Tjaba!

Den första designen är klar, ganska tråkig jag vet, men de blir bättre sen! Då var de dags att börja skriva, exakt vad ni vill om exakt vad som helst! Thailand here we come!