2010-08-12 | 10:06:30

5 punkter att tänka på

Hej på er!
Nu kände jag lite att det var dags igen att uppdatera. Sitter på jobbet som vanligt och tittade runt på lite bungalows som vi kan bo på under nyår på koh phangan. hittade då en väldigt bra sida med lite info om vad man ska tänka på. Tycker att det är VÄLDIGT viktigt att tjejerna läser igenom detta.

1. Använd ett par ordentliga sandaler eller skor så att du inte förstör semestern genom att trampa på en trasig flaska eller annat glas.
2. Bada inte berusad om vågorna är höga.
3. Acceptera ej drycker eller mat från folk du inte känner. Även om det är ovanligt har det inträffat att människor har blivit drogade.
4. Förvara dina värdesaker på ett tryggt ställe. Tjuvar har uppenbara födelar i denna enorma folkmängd där många dessutom är berusade.
5. Dessbättre är den absoluta majoriteten människor generellt glada och trevliga på detta jättearrangemang, så med tanke på antalet människor är antalet bråk väldigt få. Om någon, mot förmodan, uppträder otrevligt är det bara att gå därifrån, eller i allvarliga fall uppmärksamma personal, vakter eller polis.

WORD.
/Frida
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: