2010-10-17 | 21:52:12

Miaaaaami!Ynka 50 dagar kvar. Vi åker lagom tills dess att den allra värsta kylan smyger sig på.
Vissa dagar inser man att man ska vara ifrån i princip allt i 4 månader. Det är en ganska lång tid om man tänker efter. Om man går tillbaka 4 månader från nu har mycket hänt. Under dessa 4 månader ska mycket mer hända däremot.

Igår tog vi farväl av en utan flyttfåglarna som flyr till värmen, Sissi. Känns så sjukt konstigt att vänner flyttar utomlands. Sissi ska däremot jobba, cred till dig! Vi å andra sidan ska ju bara leva loppan.
Har funderat på vad jag allra helst vill utfärda där borta i Thailand. Dyk cet. och att dyka med hajar (i bur!!) står högt på listan. Det vore ju så jävla coolt! Blir haj-dykningen av lär jag väl göra i brallan mer än en gång, men tänk vilken upplevelse! Måste kollas upp.
Snacket går just nu också om vilka som ska komma och hälsa på och få crasha i våran lägenhet. Hmm... Är det någon som inte vi alla tre är tighta med kan jag säga att det blir bye bye direkt. Sådeså!
Pratade även med en kompis som flyttat till Tokyo idag om att åka dit istället för raka banan hem. Hur tufft vore inte det egentligen? Att se världen måste ju vara mångas dröm, i alla fall min. Det tål att tänkas på, frågan är bara hur mycket hemlängtan man kommer behöva dras med egentligen. Kommer ju sakna Rozzo så att det gör ont! Kanske någon mer också... Kommer däremot inte sakna vintern, kallaste på 1000 år? Ahtjena. Ha det så bra med att klaga på lokaltrafiken och mörkret och kylan som får det att kännas som att näsan ska ramla av 24/7. Själv klarar jag mig utan! Håller tummarna för att man får se lite snö och hinner åka lite skidor innan bara. Men inte än! Det får bli precis innan.
Godnatt Gorillor!
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: