2010-12-17 | 12:24:07

fridaaaaaaay

Hejhej! Frida här. Har precis kommit ut ur duschen och ska snart börja göra iordning mig. Ikväll ska vi käka på ett ställe som heter Two Chefs. Det är samma kedja som där jag, Therry och Limp bodde några nätter när vi bodde i Kata och där dom hade den SJUUKT goda frukosten. Förväntningarna är alltså höga.

Idag på bion hände det dock något väldigt konstigt. Precis innan filmen började i reklamen så kom ett inslag om Bumhibol (Thailands kung) där man blev beordrad att ställa sig upp i respekt för kungen. Så där stod vi sex tjejer och höll på att dö av garv med massa thailändare som bad och sjöng med i låten. Varför har vi inte så det i Sverige med kung Carl??

Nej nu kurrar magen, dags att bestämma kläder! På söndag är det planerat att vi drar till Phiphi island. Och på Onsdag är det någon i gänget som fyller år. Undra vem det kan vara?? 19barre. Sist men inte minst (eller så va hon det).

PS. mamma och pappa: Det är jätte dyrt att svara på era sms hela tiden. Allt är finemang, vill ni något så är det billigare för mig att ni ringer. (Och nu fick ni lite kulturellt i bloggen också)

heeeeeeeeido
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: