2010-12-14 | 13:01:35

De säger HEJ HEJ!

Hej hej bloggeeeeeeen!
Allt bra hemma? Här är allt sämst... Kallt och jävligt och det bara blåser och regnar ute. Man kan inte ens gå ut och festa på kvällarna för att folk är så otroligt otrevliga. Eller det var kanske tvärtom...

Vi har det heeeelt underbart och har lärt känna så många roliga människor att det är sjukt. Kan avslöja att en av oss --- ska ut på dejt om 10 min! Spännande. Om en timme ungefär så ska vi ut och äta igen och sedan blir det FEST, igen. Kan väl iofs erkänna att vi inte har mått hur bra som helst idag men så fort man kommit igång så leker livet igen. Idag blir det nog en lätt middag på vårat favoritställe vid stranden, Tropica. De har världens godast chicken with cashewnuts!!
Just nu ligger T och sover i sängen och vi andra i andra rummet och kollar på alla tokiga bilder och videos.

Vi ska bättra oss med bilderna, men eftersom vi inte varit ute så mycket på dagarna och inte haft med kameran på kvällarna blir det inte så mycket än.Här är iallafall den där (ursäkta språket) jääääääävla moskén! Man blir tokig. Gubben skriker ju bara högre och högre för varje dag. Sofie fick dock den klockrena idén om vår hämnd. Vi ska köpa en megafon och sjunga Damn who's a sexy bitch varje gång han börjar. Battle liksom, kan bli kul!

Nog med ordbajs och dags att se vad de andra ligger och skrattar. Hoppas ni har det fint hemma, får se om någon mer kamrat uppdaterar senare.

Tjüss!

1 Kommentarer
Erik:

Blev det något battle eller? :)

2011-01-04 | 13:51:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: