2010-12-26 | 14:42:44

Back in patong

Här är vi igen och gör oss iordning för en utekväll. Men innan blir det lite middag här nere på resturangen i huset.

När vi kom fram hemma såg vi att våran balkong dörr var öppen, alla tre fick smått panik.. trodde vi hade haft inbrott men nej vi var bara glömska och hade inte stängt den... Haha trodde nästan det skulle bo fåglar här. (Vi har haft fåglar inne tidigare)

En vecka på phiphi som har varit as nice. Trodde vi skulle ta det lugnt mer än här men icke.. Träffat massa härliga människor, firat Fridas födelsedag och julafton.

På Fridas födelsedag bjöd vi henne på en båttur. Vi var förbi monkeybeach och matade apor, badade i en lagun, snorklade bland massa fina fiskar, såg vikingcave (lite allmänbildning behövs) och såklart var vi förbi maya bay. Maya bay är stranden där Leonardo Dicaprio spelade in filmen the beach.

Nu kurrar magen och vi ska ner o äta, hörs igen imorgon! PUSS och Kram alla där hemma.

Jag på mayabay, ser inte helt fel ut va?P.s vill inte skrämma er där hemma men nu ska ni få höra en riktigt obehaglig sak som vi fick höra på julafton av Kalle som äger den svenska resturangen där vi åt julbord. Det var ett tyskt par som var på semester på phiphi, dom hade bråkat och gått åt varsitt håll... men det skulle dom inte ha gjort för tjejen blev våldtagen och mördad av 20 killar.... Ush obehaligt.... Det läskigaste av allt var att det hände första kvällen vi kom till phiphi.. d.s


0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: