2011-02-11 | 12:52:04

Patong

Hej på er där hemma i kylan! Nu är det dags för mig Frida att uppdatera lite i bloggen. Det var ett jäkla tag sen sist och vi har hunnit göra otroligt mycket saker. Tyvärr blev det ingen uppdatering om det men kortfattat så har jag varit på Koh Tao och tagit dykarcert, Patong, Khao Lak, Bali, Gili öoarna,Phiphi och nu Patong igen sen jag sist uppdaterade som var på koh phangan.

Igår var vi som sagt ute i Patong. Hade sjukt kul och träffade massa människor. Idag har vi mått sådär och tillbringat hela dagen i lägenheten och bara tagit det lugnt. Carro och Sofie har ioförsig möblerat om så det har blivit mycket ljusare och finare här nu. Dock undrar jag hur lång tid det kommer ta innan allt är KAOS igen. Jag bettar 100bhat att om två dagar är det bombnedslag. Det har dessutom flyttat in två stycken nya här. Det är Alexandra och Sussi som är Sofies vänner hemifrån.
Ikväll ska vi ut igen. Först blir det take away käk här i lägenheten och sedan beger vi oss mot Bangla som så många gånger förr. Vet aldrig vart kvällen leder :)
Planerna de kommande dagarna är att vi ska åka till Similan Island i övermorgon. Det är tydligen ett av världens finaste ställen när det gäller snorkling och dykning. jag kanske tar tillfället i akt och dyker men har inte bestämt mig ännu. man kan även rida på havssköldpaddor där. fråga mig inte hur det ska gå till men det står på schemat.
Det var allt för mig idag kanske blir någon mer uppdatering från någon av mina kompanjoner. Nu ska jag napa lite för att bli redo för ikväll! Måste bara säga förresten att jag tycker det är så otroligt roligt att läsa alla era facebook statusar om hur hemskt det är ute med snökaos osv. Vi har det verkligen bra här men man har svårt att uppskatta det när man verkligen är här.

 

Tänker på er vi hörs snart igeeen :D /Frida
2011-02-10 | 14:30:27

Tillbaka för att stanna

Hejsan alla där hemma nu var det länge sen vi skrev... Men vi har nu bestämt att vi måste skriva här i bloggen varje dag så nu ska ni få höra alla roliga saker vi gör och se alla härliga bilder.
Det är jag (felicia), Frida, Sofie och Carro kvar.. dom andra tjejerna lämnade oss igår natt för att åka till malaysia innan dom åker hem till svergie som dom gör imorgon. det blev mycket tårar där vid avskedet, inte så lätt att säga hejdå till några man suttit ihop med i 2 månader.
Dom är saknade och kommer att vara det tills vi kommer hem. Men vi får njuta av våran tid kvar här i paradiset. Igår ritade vi upp en kalender så vi kan planera in vad som händer.
Imorgon åker jag till bangkok 3 nätter för att träffa en av mina bästa vänner hemifrån, ska bli skit roligt faktiskt men kommer bli svårt att hålla sig borta från shoppingen.
Efter en mysig dag på bang tao´s strand ska vi nu göra oss iordning för kvällen. :) see you tomorrow babes <3
"swedishgirlsmaffia"