2010-12-06 | 15:37:04

ONE NIGHT IN BANGKOK!

Heeeejhej bloggen!

Andrade planer.. vi stannade pa koh chang nagra dagar extra pa grund av det daliga vadret i phuket och har inte forran nu kommit till bangkok! De senaste dagarna pa koh chang har varit blandade..... Vart forsta boende efter kai bae beach (tredje natten) letade vi efter pa white sand. Efter en riktig backpacker vandring langst stranden hittade vi det vackraste huset vara ogon nagansin skadat... Therese sa DET SER UT SOM PIPPI LANGSTRUMP BOR HAR!! Det var ett skjul mitt ute i djungeln uppbyggd pa nagra pelare. Killen som vi mottes utav var lite smatt lullig och flummig men var mycket glad over att se oss. Vi fick varat rum for 750bhat och bestod av en sang med myggnat,en toalett och sprickor som vi fick fylla igen med Fridas converse med tanke pa djungeln.. Vem vet vad det ar for djur som lurar??
Kvallen borjade narma sig och vi gick ner till stranden och mottes utav THE SAND BAR. Det var bokstavligen en sand bar som nagra hade byggt upp av just SAND. Dar satt vi tre svenska blonda flickor tillsammans med nagra hollandare (en bodde pa redlight district), tva svennebananer fran falkenberg, UKare, US and Aare, en sydkorean, tva indier som just gift sig samt en liten thai och en finne! Det var alltsa en valdigt international stammning men trevligt!! Dar spenderades hela kvallen lang...

Natten var bland det varsta. Vi vagrade till en borjan att slacka lampan och alla lag pa helspann.. men till slut somnade vi och det forsta vi gjorde nar vi vaknade var att BYTA BOENDE!!

Nu ar vi i alla fall antligen i bangkok pa ett sjukt najs hotell. Billigt och vi har annu inte insett vad haken riktigt ar.. men det aterstar val att se.. Nar vi anlande till bangkok efter en femtimmars bussfard med 9 thaiisar slapptes vi av mitt pa gatan i en stor fet rondell. Vart att tillagga ar att kungen fyller ar sa det ar helgdag i thai. Nar vi stod dar helt uppgivna om vart vi skulle med en massa tuktukare runt omkring och flera thaiisar som forsokt lura oss till just deras hotell kom varan raddning! En snall medelaldersman fran melbourne som tyckte vi sag ut som easy targets och det perfekta bytet for lurandragerier. Sa han hjalpte oss att fixa en riktig tuktuk som (DET KOM PRECIS IN EN MUNK HAR!!!) tog oss till varat mansion. 1500bhat, ingar frukost och det ar sa stort att vi gar vilse. Frida utbrast nar hon oppnade dorren DET FINNS INGA SANGAR! medan therese sa det baaaaaaara fortsatter massa rum!!

Valdigt langt inlagg... imorgon blir det shopping pa mbk och darefter drar vi ner till phuket dit aven vara kompanjoner anlander imorgon!!

hejhej! /frida therry och linn
2 Kommentarer
Mamma Katarina:

Oj oj oj tjejer! Ni verkar ha det kanon roligt och härligt! Jag är sååå avundsjuk! Ta det lugnt i Bangkok.....



Många kramar mamma/Katarina

2010-12-06 | 16:23:31
Lennart:

Bra tjejer, var försiktiga & håll ihop & passa på att njuta.

/Lennart

2010-12-06 | 16:49:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: