2010-12-04 | 10:53:25

Forsta riktiga thai inlagget!

Idag ar forsta gangen vi har tillgang til internet och da passar vi pa att skriva ett litet blogginlagg!

vi borjade var resa i tisdags och flog sex timmar till qatar och allt gick jattebra, sedan satt vi i tva timmar i qatar oh vantade pa nasta sex timmars flyg till bangkok. allt gick super och vi var mycket najda med qatar som flygbolag da vi hade det myyycket high tech och fina roda qatar strumpor. ca en timme innan landning sa borjar det handa lite saker.. mannen bakom mitt sate (therese) hade en formaga att roja valdigt mycket nar han skulle resa pa sig, alltsa tog tag i min stol och slet sig upp. Sa aven enna gang borjade det dras en javla massa bakom mig och jag och frida tittade pa varandra och sade fyfan nu borjar dom roja igen. vi suckade och tva sek senare fattar vi att nanting inte ar riktigt ratt.. kvinnan bakom linn som satt innerst hade fatt nagot slags anfall, typ epilepsi eller liknande, hon andades inte och hennes man eller vem det nu var (okand) flog pa henne och gjorde hjart och lungraddning, han var helt tokig och hade grov panik. flygvardinnorna borjade nu stromma fram och det ropades ca fyra fem ganger att en doktor genast maste identifiera sig. det var helt och hallet kaos. kvinnan borjade andas igen och ryktena i planet spreds om att hon fatt en hjartattack.... det var aven spekulationer om att landa tidigare i typ India vilket vi fruktade vaaaldigt mycket. men allt gick bra och hon fick ligga ner under landningen och en flygvard fick sta i en timme med en syrgas tub, stackars.. vid landingen tryckte sig ca 20 thai doktorer igenom flygplanet (halften hade maskar for munnen a la sars) och kollade om hon madde bra.

efter detta tog vi en van, minibuss, eller vad man ska kalla det i ytterligare sex timmar mot Koh Chang eftersom det ar daligt vader i phuket. da vi hade rest i over 30 timmar foll alla i en koma pa farden som var den guppigaste bilresan i historien.

val framme i koh chang akte vi till kai bae beach dar vi bodde i sotaste bungalowerna med basta frukosten.
nu ar vi i white sand och imorn reser vi tll bangkok och sover en natt och sen ner till phuket.

nu ar tiden slut HEJ DAAAA

1 Kommentarer
löllö:

ååååh bääästa flygresan!! action ;) det låter som att ni har det sjukt bra där nere.. det känns redan som att du varit borta i en månad therry :/

2010-12-05 | 10:21:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: